Tullut taas kuunneltua vähän Hoobastankia koko päivän. Suunnilleen samat biisit soinut kerta toisensa jälkeen, yhä uudelleen ja uudelleen. Miten musiikki voikin noin koukuttaa? Eilen kuuntelin koko ajan nonstoppina SR-71:stä, nyt syvennyin Hoobastankiin. Huippubiisejä on ainakin Born to Lead ja Crawling in the Dark, joita olenkin kuunnellut koko päivän. En edes muista, vaikka toissapäivänä nämä bändit YouTubesta bongasin, että miten niihin törmäsin. Ja sitten kun tajusin että The Reason on todellakin Hoobastankin, joka soittaa alternative rockia, olinko vähän pihalla. Semmonen hidas biisi ja sitten, kun kuuntelee näitä muita biisejä, olin ihan että; "Onks toi oikeesti noiden biisi?"
 Eräälle tiedoksi etten ole luopumassa mistän hinnasta 30 seconds to Marsista ja Tokio Hotelista ;D Hehkutan niitä sitten taas koulussa, nyt vähän taukoa niin taas jaksaa.

Sitten päivän seuraava aihe; koirat. Tytti oli tänään trimmissä, nyt sillä on pieni kalju laikku selässä, trimmaaja tehnyt jonkun hutin.
 Tänne meidän pihoihin on muuttanut joku perhe kera lyhytkarvasen collien, Lysti 4 -kuukautta oli hän, ja hyvin avoin ja reipas collie olikin. Tykästyin, ja ajatus lk. colliestakin kytee vielä.
 Niin niitä rotuja taas mietin. Tosin toinen koira olisi mahdollinen aikaisintaan riparin jälkeen, ehkä vasta sitten kun muutan omaan kämppään. Rotua voi tietenkin katsella jo vaikka kuinka aikaisin ;D No siis pinnalla on tällä hetkellä (yhä) pyreneittenpaimenkoira, lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira, lyhytkarvainen collie ja irlanninterrieri.

Jau tosiaan, tossa keskiviikkona otin kulmalävistyksen. Se on aika pirun hieno, vaikka itse sanonkin 8DD Yhteensä jo muistaakseni yhdeksän kertaa kuullut, että se sopii mulle joten kai on uskominen.
 Sit eilen kävin kampaajalla. Tuli kans aika muikea 8)) Takaa ja päältä lyhyempää, edestä pitkää ja kaikkialta rikottua ja kevennettyä. Onnistui mielestäni juuri niin kuin halusinkin; nyt saaan takaa kivasti pystyyn ja pörrölle, niin kuin päältäkin, sitten ihan eestä "lättänämpää". Tyytyväinen tulokseen :)))

815587.jpg

Semmonen. Vähän huono kuva jee.