yay olin tossa pieni hetki sitten ulkona koiran kanssa. kierrettiin aluksi tuolta cittarin pihasta, sitten tuli sellanen olo että on ihan pakko saada olla ulkona hetki lisää. lähettiin sitten koiran vastaanhangoitteluista huolimatta kiertämään vielä tuota pientä leikkipuiston"lenkkiä". tytti alko taas vaihteeks innostua ja päästin sen irti. se juoksi siinä innoissaan hetken, kun menin sitten hetkeks keinuun istumaan. en sitten kauaa siinä istunu ku näin eestäpäin, koivujen takaa kulkevaa tietä pitkin koiran. ihmistä en nähny missään. otin tytistä kiinni ja seisoskelin siinä keinun vieressä ihan kauhusta kankeana, että jos se nyt olisi ollut sellainen päällekäyvä otus. näin sitten toisenkin koiran hahmon tulevan sieltä, ja tytti viimein huomas ne. se pääsi irti pannastaan ja meni sen ensimmäisen luo.
 sain huokaista helpotuksesta ku se oli sellanen hyvinkäyttäytyvä kelpie '_' omistaja tuli sitten ihan hetken päästä siihen ja tytti innostu hieman juoksemaan sen kelpien kanssa. pyyteli sitten anteeksi kun luuli olevansa ainoa. no eipä siinä mitään, ei käynyt kuinkaan mutta pelästyin kyllä.

ja keinussa istumisen suunnittelma meni pieleen. olisin halunnut jäädä sinne istumaan mutta kävelinkin sitten kotiin. tuolla oli kiva ilma ja olisin halunnut jäädä pidemmäksi aikaa. en vaan tykkää liikkua ulkona koiran kanssa päivällä. yö on mun juttu, vaikka oliskin matikan läksyt tekemättä ja koneesta ei millään meinaisi päästä irtoomaan.

enää yhdeksän päivää elämä lapselle konserttiin.